Over Lagooni

Lagooni BV is in 2008 opgericht door Paul Kampshoff. Paul is een gepassioneerd industrieel ontwerper met een hoge dwarslaesie (C6/C7). Door zijn lichamelijke beperking weet hij als geen ander wat de voor- en nadelen van de beschikbare hulpmiddelen zijn. Zijn eigen ondervindingen dagen hem uit om functionele en bruikbare hulpmiddelen te ontwikkelen.
Home » Over Lagooni

Lagooni doucherolstoelen: ontwikkeld op basis van eigen ervaring

Lagooni BV is in 2008 opgericht door Paul Kampshoff. Paul is een gepassioneerd industrieel ontwerper met een hoge dwarslaesie (C6/C7). Door zijn lichamelijke beperking weet hij als geen ander wat de voor- en nadelen van de beschikbare hulpmiddelen zijn. Hij ontwikkelt functionele en bruikbare rolstoelen op basis van zijn eigen ondervindingen.
Zo ontstond ook het ontwerp van de Lagooni doucherolstoel met toiletfuncties. Een comfortabel alternatief ten opzichte van de huidig beschikbare douche-toiletrolstoelen.
Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit en het design van de Lagooni doucherolstoelen. Verder zijn de rolstoelen functioneel, gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam én mooi!

 

Gebruiksvriendelijke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame doucherolstoelen

De CE en TÜV gekeurde frames en onderdelen zijn gemaakt van aluminium in combinatie met hoogwaardige kwaliteit RVS. De rolstoel kan (grotendeels) zonder het gebruik van gereedschap versteld worden. Dit is zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam. De doucherolstoel is daardoor niet alleen passend te maken voor één enkele gebruiker, maar ook geschikt te maken voor meerdere gebruikers. Dit is een groot voordeel voor het gebruik in revalidatiecentra en bij herverstrekking. De stoffering wordt altijd op maat gemaakt. Deze heeft inmiddels een eigen kwaliteitskeurmerk: genuine Lagooni. Zo weet je bij vervanging altijd of je stoffering door Lagooni geleverd is.

 

Functioneel design

Paul wilde de doucherolstoelen geen ‘ziekenhuis-achtig’, maar juist een vrolijk en vernieuwend gevoel geven: “De rolstoel wordt een verlengstuk van jezelf en je begint er vaak je dag mee. Daarbij wordt het een onderdeel van de badkamer”. De kleuren van de frames zijn normaal gesproken zilverkleurig en zwart. Echter zijn er ook talloze mogelijkheden om de kleuren van het frame te veranderen naar wens, bijvoorbeeld voor de Lagooni doucherolstoelen voor kinderen. Afhankelijk van de te gebruiken materialen, kun je ook kiezen voor andere kleuren stoffering.

 

Individueel maatwerk en korte levertijd

De Lagooni douche-toiletrolstoelen worden op basis van een persoonlijk advies op maat gemaakt. Toch zijn de levertijden kort. “Ik ken de procedures van aanvragen van hulpmiddelen en weet dat dit soms grote consequenties heeft. Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor de hele aanvraag- en afleverprocedure, want daar hebben wij geen invloed op, maar wij doen van onze kant af wel ons uiterste best zo snel mogelijk te leveren”, aldus Paul.

Een goede douche-toiletrolstoel biedt zelfstandigheid en comfort. Dat maakt niet alleen het gebruik aangenamer, maar biedt ook meer mogelijkheden zoals zorgeloos een vakantie te kunnen ondernemen. Bekijk hier alle doucherolstoelen die mee op reis kunnen door middel van zijn bijpassende koffer.

Eigenaar Paul van Lagooni BV

‘Mijn Lagooni geeft mij vrijheid!’ – Paul Kampshoff

 

Lagooni BV is sponsor van

Lagooni doucherolstoelen

Jouw Lagooni geeft je vrijheid

De Lagooni is verkrijgbaar in veel verschillende modellen voor volwassenen, kinderen en op reis

Volwassenen

Doucherolstoelen
voor volwassenen

Kinderen

Doucherolstoelen
voor kinderen

rolstoel om mee te reizen

Reizen

Rolstoelen voor
op reis

Reviews

Ervaring van onze gebruikers

Lagooni Junior

“De Lagooni ziet er leuk uit, zeker in mijn lievelingskleur paars”

Kleurrijke argumenten voor een Lagooni Junior

Lucas & Sonja de Bruijn

Comfort dat je echt gewoon nodig hebt als je moet leven met een dwarslaesie.

Service en betrokkenheid kennen bijna geen grenzen.

Piet Holtkamp

WheelChair Mafia goes travelling (video)

Interview met tevreden Lagooni Life gebruiker Mart van der Sar

Mart heeft als gevolg van een ongeval een dwarslaesie opgelopen en gebruikt al ruim 10 jaar dagelijks en naar volle tevredenheid de Lagooni douche-toiletrolstoel.

Interview met ergotherapeute Kim

Kim van den Adel is ergotherapeute en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een dwarslaesie naar zelfstandigheid. Het gebruik van de Lagooni doucherolstoel is een belangrijk deel van de therapie.

Wheelchair Mafia test de Lagooni Life

Thomas Maas test namens Wheelchair Mafia de Lagooni Life. Thomas onderging vlak na de test een polsoperatie en gebruikt nu zelf ook dagelijks de Lagooni Life!

Alles rustig vergelijken en nalezen?

Ontvang de brochure met alle details in een duidelijk overzicht